Weet je zeker dat je van land en/of taal wil veranderen?
Bij het wijzigen van land zullen alle producten uit je winkelwagen verwijderd worden.

Shop cart

HG sixpack

Koop nu de HG sixpack en maak op uiterst voordelige wijze kennis met 6 onmisbare HG producten.

De HG Sixpack bestaat uit de onderstaande 6 producten en is in de winkel te koop voor slechts 15 euro in plaats van 30 euro.

Klik hier om direct uw dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden!

HG sixpack BE
HG VLOEIBARE ONTSTOPPER

HG VLOEIBARE ONTSTOPPER

HG vloeibare ontstopper is een veilig en gebruiksklaar product voor het ontstoppen van een verstopte afvoer in de wasbak, toilet of een doucheputje. Het werkt heel grondig en effectief en tast de kunststof leidingen niet aan. Doordat het product gebruiksklaar is, hoeft het niet verdund te worden, waardoor er minder kans op spatten bestaat.

HG VETWEG

HG VETWEG

Uw gasfornuis en afzuigkap worden dagelijks vet! Door de krachtige samenstelling van HG vetweg worden vet en andere kookresten gemakkelijk verwijderd. Na het koken alleen maar even sprayen, afnemen en… klaar!

HG SCHIMMELVLEKKENREINIGER SCHUIMSPRAY

HG SCHIMMELVLEKKENREINIGER SCHUIMSPRAY

HG schimmelvlekkenreiniger schuimspray is uiterst effectief. De unieke schuimformule heeft een minder penetrante geur, is nog beter op de schimmel te richten en geeft natuurlijk minder kans op spatten. Bovendien heeft het schuim de eigenschap langer te blijven zitten en zorgt daardoor voor een langere inwerking.

HG KALKWEG

HG KALKWEG

Is een uiterst effectieve kalkreiniger en verwijdert kalkaanslag eenvoudig en snel. Een stralende glans is het resultaat! Het is geschikt om kalk, wat een doffe waas geeft, te verwijderen van tegels, douchecabines, kunststof baden, wastafels, kranen, douchekoppen en aanrechtbladen.

HG SUPER KRACHT TOILETREINIGER

HG SUPER KRACHT TOILETREINIGER

De speciale formule van HG super kracht toiletreiniger hecht zich maximaal aan het oppervlak van de toiletpot en zorgt voor een effectieve verwijdering van alle probleemvervuilingen. Ook in de hals van het toilet of onder de rand.

HG GLAZENWASSER

HG GLAZENWASSER

Is super geconcentreerd en reinigt intensief en absoluut streeploos! Het bevat geen ammonia of spiritus en voldoet aan alle professionele eisen, want het is pH-neutraal en tast verf, lak en kunststof niet aan. Mild voor de handen. Professionele glazen­wassers gebruiken het ook!

 

Bespaart u ook graag maar liefst € 15,- en wilt u een HG sixpack kopen?

Vul dan hieronder uw postcode of woonplaats in voor een overzicht van de deelnemende winkels bij u in de buurt!

Haast u, want: OP = OP.