Weet je zeker dat je van land en/of taal wil veranderen?
Bij het wijzigen van land zullen alle producten uit je winkelwagen verwijderd worden.

Shop cart

Helaas, dit product is niet verkrijgbaar bij deze vestiging

U kunt dit product eventueel wel online bestellen.

3 ABSOLUTE HG TOPPERS NU VOOR SLECHTS € 10!

3 ABSOLUTE HG TOPPERS NU VOOR SLECHTS € 10!

Het nieuwe HG kluswijzermagazine is uit en staat boordevol handige reinigings- en onderhoudsproducten voor in en rondom het huis. Heeft u een airfryer die nodig schoongemaakt moet worden of ziet het terras, na die lange winter, letterlijk groen van de groene aanslag? Dan heeft HG voor u de juiste producten om dit eenvoudig op te lossen. Ook voor andere problemen zoals schimmel in de badkamer of een verstopte afvoer in de badkamer heeft HG het juiste product.

Actie!
Met HG kunt u nu ook uiterst voordelig kennismaken! Ga naar één van de HG verkooppunten bij u in de buurt en profiteer van onze unieke actieverpakking met 3 HG toppers voor slechts € 10,-  (normaal € 19,43), maar wees snel, want: OP = OP! Bekijk het kluswijzermagazine voor het gehele HG assortiment dat verkrijgbaar is bij één van de HG verkooppunten bij u in de buurt.

De HG toppers:

HG super kracht toiletreiniger verwijdert eenvoudig probleemvervuiling in de toiletpot, zoals zeer hardnekkige kalkaanslag, urinesteen of andersoortige slecht verwijderbare aanslag.

HG schimmelreiniger schuimspray vernietigt direct en eenvoudig alle schimmels in de badkamer, waardoor de vieze zwarte plekken verdwijnen. Geschikt voor tegel-, siliconenvoegen, etc.

Met HG vetweg zijn vetvlekken snel verdwenen op allerlei oppervlakten in de keuken. Maak eenvoudig korte metten met vet met behulp van deze doeltreffende ontvetter.

Zoek naar de dichtstbijzijnde winkel die meedoet met deze actie

Vul hieronder uw woonplaats of postcode in om de dichtsbijzijnde winkel te vinden die meedoet met deze actie.

De actie met 3 HG toppers voor € 10,- geldt niet voor online aankopen, maar is alleen verkrijgbaar bij de deelnemende winkel(s) in uw buurt.