Weet je zeker dat je van land en/of taal wil veranderen?
Bij het wijzigen van land zullen alle producten uit je winkelwagen verwijderd worden.

Shop cart

VACATURE

DEEL VACATURE   DEEL VACATURE

Financieel Administratief Bediende m/v

22-11-2017

HG Belgium Bvba, gevestigd te 9831 Sint-Martens-Latem, is een dochteronderneming van HG International bv, een succesvolle marketing- en productieorganisatie voor gespecialiseerde en kwalitatief zeer hoogstaande reinigings- en onderhoudsproducten voor in en rondom het huis.
HG is actief in verschillende branches, waaronder DHZ, tuincentra, het foodkanaal en drogisterijen.

De afdeling Finance speelt een belangrijke rol bij het verwerken en controleren van de financiële administratie en werkt hierbij nauw samen met ons hoofdkantoor in Nederland.
Voor onze vestiging in Sint-Martens-Latem zoeken wij ter ondersteuning van deze afdeling een:


Financieel Administratief Bediende m/v –
3 dagen per week 

 

De functie
In deze functie draag je samen met jouw collega’s op het hoofdkantoor in Nederland zorg voor de financiële administratie van HG Belgium.
Jouw hoofdtaak bestaat uit debiteurenbeheer en de incasso van openstaande vorderingen.
Daarnaast ben je de schakel tussen het kantoor in België en ons hoofdkantoor in Nederland.

Jouw profiel
Je behaalde een bachelordiploma of bent gelijkwaardig door ervaring. Je hebt bij voorkeur een financiële achtergrond en hebt een zeer goede kennis van zowel de Nederlandse als Franse taal. Je kunt overweg met MS Office, bent flexibel en kan zeer vlot en secuur werken. Je bent meedenkend, bereid om nieuwe zaken bij te leren en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.   

Wij bieden
Een zeer afwisselende functie binnen een dynamische omgeving met een enthousiast team collega’s en een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden waaronder een grote korting op onze HG producten. 

Ben jij die aanpakker die zich snel kan aanpassen in een dynamische omgeving en herken je jezelf in het beschreven profiel, stuur dan jouw motivatie en recente CV via onze website of per e-mail naar:

HG Belgium Bvba, t.a.v. Danielle Dijk: vacature@hg.eu

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld